Fotoalbum

‘Hét pretecho bureau van Friesland!’

Bekijk hier voorbeelden van de verschillende pretecho’s die we aanbieden

Goed om te weten

 

Sommige factoren kunnen het echobeeld verstoren; een voorliggende placenta, ongunstige ligging, weinig vruchtwater of een hoog BMI. Mocht het niet lukken om het kindje goed in beeld te krijgen, dan kun je zonder extra kosten een andere keer terug komen.

Wij werken met gediplomeerde verloskundigen die meer dan 5 jaar ervaring hebben in het maken van echo’s. Worden er bij toeval bijzonderheden of onregelmatigheden gezien, dan zal dit bespreekbaar worden gemaakt. Echobureau Gorredijk kan niet aansprakelijk worden gesteld omtrent achteraf gebleken afwijkingen. Bij een geslachtsbepaling kijken wij uiteraard zeer secuur voordat wij een uitspraak doen, echter kunnen wij géén 100% garantie geven.

Vooraf aan de echo is het handig om alvast de ‘Hello-Mom app’ te downloaden op je telefoon. Maak voldoende ruimte vrij om de echofoto’s digitaal te kunnen ontvangen. Eveneens kunnen de foto’s op een USB-stick worden geplaatst. Uiteraard worden er ook een aantal afbeeldingen geprint.

In de echokamer zijn er 4 extra zitplaatsen, familie of vrienden zijn van harte welkom om het kindje ‘live’ te komen bewonderen. Het Echobureau is gevestigd in ‘Verloskundigenpraktijk Bloesem’ aan de Burgemeester Selhorststraat 12 in Gorredijk. Bij binnenkomst kan er plaats genomen worden in de linker wachtkamer. De betaling kan voldaan worden per pin of contant, gelieve gepast.

 

Wij verwelkomen je graag bij ‘Hét echo bureau van Friesland!’

Contact

Met dit formulier kun je je aanmelden voor een echo. Wij streven ernaar
om binnen 48 uur contact op te nemen om een afspraak te plannen. Wij bieden tevens in de avonduren en in het weekend echo’s aan.

Echobureau Gorredijk

Burg. Selhorststraat 12
8401 PA Gorredijk
info@echobureaugorredijk.nl

06 46 10 26 29

Bloesem verloskundigen
www.bloesemverloskundigen.nl

Echobureau Gorredijk